cialis belgique
kamagra belgique
viagra belgique

Organisaties: partnerzoek

Je wil een project opzetten met een organisatie uit de Franse of Duitstalige Gemeenschap maar weet niet goed hoe en waar je naar een partner moet beginnen zoeken?

  • Misschien heeft jullie organisatie al contacten over de taalgrens dus vraag zeker eens na bij collega's. 
  • Veel gemeentes hebben een partnergemeente in een van de andere gemeenschappen. Dat kan ook een interessant startpunt zijn in je zoektocht naar een partnerorganisatie. 
  • Is je organisatie lid van een koepelorganisatie? Neem eens contact op met je koepel, hun netwerk is waarschijnlijk groter en kan dus meer interessante links opleveren.
  • Zet een zoekertje op je sociale media of in je nieuwsbrief.
  • Zoek eens op internet naar jeugdwerkorganisaties in de andere gemeenschappen die rond het thema werken waar jouw project over gaat.


Loop je vast in je zoektocht naar een partnerorganisatie? Mail jullie gegevens, een korte projectomschrijving, de periode waarin je je project wil uitvoeren en criteria voor een partner (welke gemeenschap, leeftijd van de deelnemers, grootte van de groep ...) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij sturen het zoekertje dan door naar de Bel'J-agentschappen in de andere gemeenschappen om het in hun netwerk te verspreiden.